Rietdekker Friesland

Verzekering voor een rietendak

Bij veel mensen zit nog in het hoofd dat verzekeringen voor rieten daken duur zijn. Terwijl dit tegenwoordig niet meer het geval is. Bij rieten daken met een schroefdakconstructie zijn de polis voorwaarden namelijk gelijk als die van een pannendaken. Dat is mooi nieuws toch? De reden hiervoor is dat de brandveiligheid van deze constructie namelijk een stuk beter is dan de traditionele constructie. Dit hoeft dus helemaal geen reden te zijn om niet te kunnen genieten van een prachtig rieten dak.

Wanneer u op zoek bent naar een goede en betrouwbare partij, raden wij Rietpolis aan. Rietpolis is een product van Van Lanschot Chabot. De polis die zij aanbieden bestaat uit een woonhuis- en inboedelverzekering. Omdat Rietpolis nauw samenwerkt met de branche-organisatie voor rietdekkers (Vakfederatie Rietdekkers) wordt er gebruik gemaakt van hun kennis en ervaring. Hierdoor is Rietpolis een specialist in het verzekeren van huizen met rieten daken.

De voordelen van Rietpolis:

■ Allrisk dekking
■ Scherpe premie
■ Tot 15% korting bij preventiemaatregelen
■ Snelle en deskundige schadeafwikkeling

Vraag een verzekeringsofferte aan

Wanneer u uw huis met rieten dak en inboedel wilt verzekeren. Vraag dan een offerte aan bij Rietpolis. Dit doet u via deze link: http://www.rietpolis.nl/offerte-aanvraag/