Rietdekker Friesland

Extra mogelijkheden voor een rieten dak

Wanneer u graag uw rieten dak een persoonlijke touch te geven dan zijn er talloze extra’s mogelijk. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden staan, maar heeft u een eigen idee? Twijfel dan niet en neem contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Indekken logo, datum of andere verfraaiing.

Wij zijn deskundige daar waar het gaat om het aanbrengen van een logo, datum of andere verfraaiing in het rieten dak. Specialistisch werk, dat een grote mate van technische kennis vereist. Maar we doen het met alle plezier! Sikkema adviseert u graag omtrent de mogelijkheden en het bijbehorende financiële plaatje.

Tuinhuisje voorzien van een rieten dak

Met de toenemende belangstelling voor het buitenleven is ook de aanschaf van een tuinhuisje toegenomen. Gewoonlijk zijn deze voorzien van een andere bedekking dan riet, terwijl deze laatste variant juist een extra dimensie geeft aan zo’n natuurlijk ornament in de tuin. We worden dan ook regelmatig gevraagd om zo’n dak te vervangen voor een rieten exemplaar.

Het met riet bedekken van een afdak

Wat voor een tuinhuisje geldt, geldt grotendeels ook voor een afdak. Een met riet gedekt afdak is een fraaie blikvanger bij een vrijstaande woning of boerderij. Rietdekkersbedrijf Sikkema verzorgt het graag voor u.

Dakkapellen en dak ramen

Niet zelden gaat het aanbrengen van een nieuw rietendak of het vervangen-renoveren van een bestaand dak samen met het aanbrengen van een dakkapel of één of meerdere dakramen. Plaatsing en (soms) productie van de bouwkundige constructies vindt doorgaans plaats in nauwe samenwerking met een bevriend bouwbedrijf. Op deze manier hoeft u geen verschillende partijen te organiseren en heeft u één aanspreekpunt.