Rietdekker Friesland

Golfplaten

Wilt u een schuur of een afdak laten maken? Dan zijn golfplaten een voordelige keuze. Golfplaten zijn vezelcementplaten welke in elke kleur geproduceerd kunnen worden. Benieuwd wat een golfplatendak u gaat kosten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Renovatie van golfplatendaken

Golfplaatdaken zijn een zeer goedkope manier om een schuur af te dekken of een afdakje te maken. Dit kan u dus flink schelen in de kosten. Dit is dan ook één van de redenen waarom mensen hiervoor kiezen. Daarentegen zijn ze niet zeer storm bestendig. Wanneer er bijvoorbeeld een zware tak op valt zou er een scheur of gat kunnen ontstaan. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de renovatie van golfplatendaken helpen wij u graag bij schade of het vernieuwen ervan.

Asbesthoudende golfplaten

Helaas zijn er nog steeds daken in Nederland waar asbesthoudende golfplaten op zitten. Gelukkig is door de wet bepaald dat deze in 2024 allemaal zijn verwijderd. Dus wanneer u een dak met asbesthoudende golfplaten heeft, dan helpen wij u graag met het verwijderen en het plaatsen van nieuwe golfplaten.