Rietdekker Friesland

Dakpannen

Naast rietdekken kunnen wij ook dakpannen plaatsen en onderhouden. Hetzelfde geldt voor reparaties van daken met pannen. Wilt u een strak pannendak laten plaatsen of een reparatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend adviesgesprek.

Een pannendak laten plaatsen

Laat u een nieuw huis bouwen of wilt u een nieuwe dakpannen laten plaatsen? Dan helpen wij u hier graag bij. We snappen het heel goed dat mensen kiezen voor dakpannen. Ze vergen namelijk minder onderhoud en de levensduur ervan is gemiddeld 100 jaar. Bovendien is het ook goedkoper dan rietbedekking. Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw woning laten bedekken met dakpannen en de rest met riet? Dan doen wij dit met alle plezier!

 

Onderhoud aan dakpannen

Ook dakpannen hebben regelmatig onderhoud nodig. Hier groeien namelijk ook algen en mos op. De algen en mos kunnen de coating van de pannen aantasten waardoor er water in kan trekken. Dit kan er vervolgens weer voor zorgen dat de pannen kapot vriezen. Wanneer wij uw dakpannen onderhouden zullen wij de pannen schoonmaken en vervolgens in sprayen met een beschermende coating. Na het onderhoud ziet uw dak er als nieuw uit en is deze weer beschermt tegen weersinvloeden.

Reparatie van uw pannendak

Heeft u last van lekkage of heeft u storm schade? Dan staan wij voor u klaar om de benodigde reparaties uit te voeren. We kunnen u natuurlijk niet in de regen laten staan. We vervangen zo nodig dakpannen evenals andere zaken die aan vervanging toe zijn.

U kunt voor plaatsing, onderhoud en reparatie contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.